Craft CMS – brukervennlig og fleksibel

Systemet er enkelt å jobbe med for hele teamet som er involvert i utvikling og drift av løsningene. Både designere, webutviklere og innholdsskapere trives i Craft. I Kodeks er vi Craft-eksperter og har bygd en rekke nettsteder på løsningen.

Fleksibelt

Craft CMS er laget for å håndtere alle slags data og innhold med enkelhet. På grunn av sin fleksibilitet er implementering av design og ytelse med Craft effektiv og intuitiv.

Omfattende funksjonalitet

Ut av boksen inneholder Craft funksjonalitet som lokalisering, forhåndsvisning, versjonering og relasjoner, som krever plugins for de fleste andre CMS-løsninger. Du trenger ikke mange plugins som gjør vedlikehold enklere enn andre systemer.

Brukervennlig redigering

Det er en drøm å jobbe med innhold i Craft-kontrollpanelet, som er rent og enkelt. Det rene designet gjør det enkelt å produsere, redigere og administrere innhold. Med et responsivt panel og live-forhåndsvisning er det enkelt og smertefritt å skape innhold.


Craft CMS passer for de fleste nettløsninger

Kodeks bruker Craft CMS i en alt fra de enkleste prosjektene, til de store innholdstunge sidene. Det intuitive grensesnittet vokser med nettsiden og innholdet. , Det er ikke noen grenser for hvilke typer nettsider man kan bygge på den. Man kan videreutvikle løsningen i alle retninger, ettersom behovet utvider seg.

Craft har også en nettbutikk / e-commerce løsning som bygger på de samme prinsippene som Craft CMS. Kodeks kan bistå med oppsett av nettbutikk løsninger.

Drift av Craft løsninger

Kodeks tilbyr også drift og support knyttet til løsningene vi bygger på Craft CMS. Våre servere driftes av vår dyktige partner Nexthop AS i Oslo som sørger for et stabilt og trygt miljø. Kodeks står for oppdateringer, videreutvikling og kundesupport.
Ta kontakt med oss i dag

Jobb med oss

Har du designet en nettside, nettbutikk eller et intra-/ekstranett som skal programmeres, eller ønsker hjelp til å bruke digitale markedskanaler for å skape verdi har du kommet til rett plass - ingen prosjekter for store og ingen for små.

Vi leverer alle våre prosjekter på fastpris til avtalt tid!


Jobb med oss

Vi har lyst til å samarbeide med deg og ditt byrå! Kontakt Geir for et møte, eller send inn prosjektet ditt via kontaktskjemaet - så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

hei@kodeks.no
+47 21 00 01 01
Send oss ditt design